Barbara Postema

Regressie therapeut & Numerologe (Heilige Geometrie)

Het pentagram is Heilige Geometrie en werkt als een informatieveld

Barbara Postema werkt graag praktisch en enthousiast aan de ontwikkeling van haar klanten. Ze geeft klanten de handvatten om ruimte in zichzelf te creëren. Ze gebruikt in haar werk het prachtige instrument Numerologie van het pentagram. Het pentagram is Heilige Geometrie en werkt als een informatieveld. Hierdoor komt deze vorm van numerologie echt tot leven in het pentagram; een weergave van iemand zijn fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele lichaam. Deze vorm van Numerologie is heel goed te combineren met bijvoorbeeld coaching of andere vormen van therapie.

Note from Barbara

Ik ben Barbara Postema en ik werk inmiddels al 10 jaar voor mezelf. Ik woon met mijn man en zoontje in Zevenhuizen (nabij Rotterdam). Samen met mijn man ontwikkelen wij Nu-training, een methode om je denkwijze te veranderen en aanwezig te zijn in je lichaam. Wij hopen hier in 2022 enthousiast mee van start te gaan.

Uiteraard heb ik voordat ik voor mezelf ging werken een lange weg afgelegd, een zoektocht naar innerlijke balans. Ik weet uit ervaring dat rust vinden in jezelf zeker niet vanzelf gebeurt. Ik leer het beste als ik zelf val en ook zelf weer op sta. Gelukkig kan ik daar nu om lachen en blijf ik inmiddels stevig staan. Dit wil ik anderen ook graag leren – de verantwoordelijkheid nemen om in je eigen kracht te gaan staan. En dat je het uiteindelijk leuk gaat vinden om aan jezelf te werken.

In mijn werk help ik klanten inzicht te krijgen in hun kernovertuigingen en patronen. Het opschonen van het onderbewuste door middel van visualisatietechnieken helpt om de energiedoorstroming weer op gang te brengen. Ik gebruik hierbij ook Numerologie van het pentagram, een prachtig instrument om inzicht in iemand zijn mogelijkheden en obstakels te krijgen.


In mijn lessen leg ik ook op intuïtieve wijze tarotkaarten. Deze kunnen net dat zetje in de rug geven
om iets los te laten of je te motiveren een besluit te nemen wat je uitstelt. De kaarten geven je vaak bevestiging op iets wat je van binnen eigenlijk al weet, maar waar je niet altijd op durft te vertrouwen.

Tegenwoordig ervaren een hoop mensen een gebrek aan tijd en rust, met als gevolg dat ze hun hoofd niet meer stil krijgen. Ze zijn altijd actief of ervaren mentale of fysieke klachten. The School of Healing biedt mij een prachtig platform om je stapsgewijs te leren loslaten, zodat je deze rust in jezelf kunt terugvinden.

Als gast blogger ga ik je in 6 delen meenemen op reis door je geest. Van een onbewuste chaotische geest naar een stille geest. Deze blogs geven jou de handvatten om zelf je denken te gaan trainen. Ik hoop dat je hier enthousiast van wordt en dat je de eerste stappen gaat zetten naar een rustiger hoofd.

Meer informatie over mijn werk kun je vinden op mijn website.

Classes from Barbara

Sign up for our
newsletter

This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.

    Join the mailing list

    This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.