Caroline van Daal

Homeopathic practitioner, Women & Trauma Coach

Caroline heeft gestudeerd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde (klassieke homeopathie) daarnaast heeft zij een opleiding tot coach gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie.

Als vrouwen anders bevallen, ziet de wereld er anders uit!

Als moeder van drie kinderen, wist ze al snel dat zij een coach voor moeders moest worden. Na op verschillende plekken in de wereld gewoond te hebben, heeft ze inmiddels al zo’n 30 jaar een praktijk waar ze vrouwen helpt die hun bevalling als traumatisch hebben ervaren. Ook begeleid zij vrouwen die moeite hebben met zwangerschap of het prille moederschap om wat voor reden dan ook. Haar opleiding EHBB – Nucleus opleiding en diverse nascholingen en trainingen op gebied van trauma en mind komen in haar praktijk zeker van pas.

Caroline heeft een eigen website werkt nauw samen met bijna alle verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen in de Achterhoek.

Note from Caroline

Zo lang ik me kan ik herinneren ben ik geboeid door mensen en hun verhalen. Toen ik acht jaar was en iemand me vroeg wat ik later wilde worden, wist ik het al met grote zekerheid: mensen helpen! Dat heeft uiteindelijk geleid tot een studie aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde tot klassiek homeopaat, en een opleiding bij het ITIP – het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie.

Toen ik daarna zelf moeder werd van onze drie kinderen werd het me al snel duidelijk: dit is niet iets wat je erbij doet. Het is prachtig en tegelijkertijd een grote uitdaging en het vraagt alles van je. Daarom ben ik me gaan verdiepen in alles wat met het moederschap te maken had en heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd op dat vlak. 

Al deze kennis combineer ik met mijn ervaring als coach om vrouwen te begeleiden die de zwangerschap of het moederschap als moeilijk ervaren of tegen specifieke problemen aanlopen in deze fase van hun leven, waarbij het accent is komen te liggen op een traumatische bevallingservaring. 

Ik hou ervan om vrouwen te helpen hun kracht weer te voelen, zodat ze hun leven en de wereld om hen heen vorm kunnen geven zoals zij dat graag willen. 

Als vrouwen anders bevallen ziet de wereld er anders uit!

Classes from Caroline

Sign up for our
newsletter

This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.

    Join the mailing list

    This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.