Charly le Conge Kleyn

Gecertificeerd Mindful Parenting Coach, Moeder van 4 kinderen

Charly helpt gezinnen meer balans te creëren binnen het gezin. In 3,5 jaar tijd werd ze moeder van 4 zoons. In die tijd was zij werkzaam als advocaat c.q. bedrijfsjurist. 

10 jaar lang heeft zij ervaren hoe het is om te balanceren tussen haar werkzaamheden als jurist en haar gezin. Naast haar werk organiseerde zij yoga retreats en was zij werkzaam als yoga docent. 

Na de geboorte van haar tweeling is ze zich, naast haar eigen ervaring, steeds meer gaan verdiepen in methodes die kunnen helpen om het functioneren van een gezin te verbeteren. 

Mijn doel is om jou weer zoveel mogelijk in je kracht te zetten.

Charly heeft zich omgeschoold tot gecertificeerd Mindful Parenting Coach met tevens de verdiepingen Mindful met je Baby en Mindful met je Peuter. Inmiddels heeft ze al verschillende gezinnen kunnen helpen doormiddel van praktische oefeningen, die gelijk binnen het gezin toe te passen zijn. In haar aanpak maakt zij een brug tussen wetenschap en spiritualiteit: een combinatie van psycho-educatie met bijvoorbeeld geleide meditaties of ademhalingsoefeningen. Door middel van dit soort oefeningen komen ingeslopen gedragspatronen aan het licht en kun je met de aangereikte tools weer (meer) balans creëren binnen je eigen gezin.

“You don’t have to see the whole staircase, just take the first step” (Martin Luther King Jr.)

Note from Charly

In ons dagelijks leven wordt er veel van ons verwacht. Het leven gaat sneller dan ooit en we willen alles zo goed mogelijk doen. Gezin, werk, vrienden, sociaal leven, sporten en ga maar zo door.

Het kan als een onmogelijke taak gaan voelen om al die ballen in de lucht te houden. We kunnen vergeten om voor onszelf te zorgen en het kan zijn dat hierdoor lichamelijke klachten als oververmoeidheid, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, slaapproblemen of zelfs psychische klachten, zoals (parentale) burnout ontstaan. Je voelt je overweldigd en weet even niet waar te beginnen. 

Als jij dit herkent en ondersteuning kunt gebruiken in het ouderschap of wanneer je wilt leren beter om te gaan met (ouderlijke) stress dan ga ik graag met je aan de slag, soms heb je iemand nodig die de juiste vragen stelt, just take the first step…
Toen ik erachter kwam dat je zelf de tools in handen hebt om meer balans te creëren binnen het gezin ontstond een diepe wens om dit met iedereen te kunnen delen. Ik geloof hierbij dat het altijd draait om verbinding want wanneer je niet in verbinding staat met jezelf kun je ook niet verbinden met de ander, met je kind, partner. Kortom: met je gezin. Mijn doel is om jou weer zoveel mogelijk in je kracht te zetten en dat doe ik door middel van 3 dingen: Mindful Parenting, Yoga & Coaching.

Classes from Charly

Sign up for our
newsletter

This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.

    Join the mailing list

    This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.