Deirdre Egberink

Bewustzijns & Human Design Coach

Her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf. 

Deirdre is bewustzijns & Human Design coach met een passie voor energie. Ze heeft (als échte manifesting generator en multi passionate) diverse opleidingen en veel kennis opgedaan op het gebied van Human design, energie, vrouwelijkheid en bewustzijn. Naast alle opleidingen is vooral het leven haar grootste teacher en het haar grootste gift het belichamen van alles wat ze leerde. Haar intuïtieve gave en de levenslust die ontstaat door vanuit haar kern op haar authentieke manier te leven,  kun je in alles voelen.

Deirdre is co-host van de Energy First podcast en geeft 1:1 retreats, begeleidt trajecten en is momenteel bezig met een online programma. Ze is een alchemist met essentiële oliën en op haar unieke en intuïtieve manier ondersteunen deze geuren en frequenties elk proces wat ze met klanten doorloopt. Wat haar kenmerkt is dat ze altijd diep de transformatie van binnenuit induikt.  Ze omschrijft zichzelf als moderne mysticus, energie is haar eerste taal en ze houdt van alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Altijd wel in balans met haar gegronde toepassing en humor. Life is supposed to be fun.

Note from Deirdre

Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven vanuit authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom. Waar ik aan wil bijdragen is dat meer vrouwen weer écht gaan leven vanuit hun unieke kracht. Ik zie zoveel mensen nog leven op een manier die misschien helemaal niet bij hen past of gelukkig maakt waardoor ze zo erg worstelen.

Ik geloof heel erg in een nieuwe manier van leven, van binnen naar buiten en vanuit jouw intuïtie, en ik ben hier het lopende voorbeeld van. Niet meer vanuit de mind, maar vanuit lichaamsbewustzijn. Volledig omarmend van alles wat er op je pad komt en alles wat er gebeurt om je heen en in jezelf. Zelf de regie terug in handen nemen en de autoriteit over onszelf en ons leven nemen door diepere verbinding met onszelf, wat weer past bij de kosmische verschuiving en cyclus waar we inzitten als collectief. 

As within, so without. As above, so below. 

Naast werken aan bijvoorbeeld je zelfbeeld en mindset is leren werken met jouw energie voor mij de sleutel. Krachtig & zuiver in je energie zitten en hier inzicht in hebben is goud waard en kan alles in je leven veranderen. Als je inzicht hebt in jouw energie en systeem heb je veel minder ‘last’ van wat je anders soms onbewust van anderen oppikt of wat anderen misschien wel op je projecteren. Jij weet en voelt tot in je tenen wat jij wilt en wie jij bent, wat bij je past en welke keuzes jij wilt maken. Dit is voor mij echt zelf-vertrouwen, jezelf kunnen vertrouwen. Los van regeltjes en hokjes, maar jouw pad volgen en jouw leven léven. Het zal voelen als met de stroom mee gaan in plaats van er tegenin en het leven gaat zich voor jouw ogen ontvouwen op een nog mooiere manier dan je had kunnen bedenken. 

Ik geloof en heb altijd al geweten dat alles wat ik heb meegemaakt niet zomaar op mijn pad is gekomen. Ik ontdekte hierdoor zoveel dingen die mij nog nooit eerder waren verteld en waarvan ik had gewild dat ik ze eerder had geweten. Ik heb daarom gekozen om mijn ervaringen en struggles, van 15 jarig meisje met een eetstoornis naar vrouw helemaal in haar unieke kracht, om te zetten tot lessen en mijn missie vrouwen te begeleiden weer de connectie met henzelf terug te vinden en vanuit daar te gaan leven. Her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf. Omdat ik écht geloof en heb geleerd dat het daar begint, alles wat je nodig hebt zit in je. 

As within, so without. 

As above, so below. 

Classes from Deirdre

Sign up for our
newsletter

This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.

    Join the mailing list

    This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.