Shiela Krapf

Energetisch werker en spiritueel coach voor dieren

Ben jij klaar om de verbinding aan te gaan met jouw dier op een dieper niveau? 

Shiela heeft een grote passie voor dieren en is energetisch werker voor honden. Ze helpt voornamelijk honden & katten met trauma’s maar ook begeleid ze mensen die nog meer diepgang en verbinding zoeken met hun dier. Een dier komt nooit zomaar op jouw pad en brengt een heleboel mooie en waardevolle levenslessen met zich mee waar wij van kunnen leren. Ben jij klaar om de verbinding aan te gaan met jouw dier op een dieper niveau? 

Note from Shiela

Ik ben energetisch werker en spiritueel coach voor dieren. Zo help ik (zwaar) getraumatiseerde dieren met een heftig verleden maar begeleid ik ook honden die graag gehoord willen worden. In veel gevallen spiegelt een hond iets van de begeleider, denk aan bijvoorbeeld emoties, trauma’s, energetische blokkades etc. Elke hond spiegelt op zijn eigen manier, ik ben graag de vertaler.

Waar ik tijdens elke sessie in de salon gebruik van maak is telepathisch communiceren met dieren. Elk dier heeft zijn eigen verhaal. Het helpt voor dieren als ze hun verhaal kunnen delen met de begeleider. Daarnaast kijk ik wat een dier nodig heeft, sommige dieren hebben veel baat bij traumaverwerking, andere dieren hebben weer meer baat bij een healing. Elk dier is uniek waardoor de behandeling op de hond wordt afgestemd.

Als kind droomde ik ervan om met dieren te werken en ik voelde dat dit mijn zielsmissie is. Door de komst van mijn hond Gift (sheltie) ben ik me gaan verdiepen in honden en is alles op z’n plek gevallen. In 2019 heb ik dan ook mijn holistische hondensalon geopend, een uniek concept wat nog niet bestond maar zo waardevol is. 

Gift

Gift is echt mijn zielsmaatje en we vullen elkaar echt aan. Regelmatig werk ik samen met Gift en wordt hij ingezet als spiegelhond. Hij doet dit werk fantastisch en spiegelt precies hetgeen wat de persoon nodig heeft. 

Mijn doel is om zoveel mogelijk dieren te kunnen begeleiden en ondersteunen waar nodig. Maar dat niet alleen; ook de verbinding tussen mens en dier is zo iets bijzonders en mooi. Wij mogen en kunnen nog zoveel leren van de dieren om ons heen, het zijn echte leermeesters.

Ik ontmoet je graag samen met je dier. Mocht je meer willen weten over het werk wat ik doe met honden, kijk dan gerust op mijn website. (Home | Sheltiespiegel)

Classes from Shiela

Sign up for our
newsletter

This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.

    Join the mailing list

    This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.