Taylie Hu

Founder Conscious Mudi - Psycholoog en Ayurvedische voeding en levensstijl therapeut

“Gezondheid is niet een doel, maar een voorwaarde om jouw maximale potentieel te kunnen leven.” 

Taylie helpt voornamelijk vrouwen met grote dromen en doelen, die dichter bij zichzelf willen komen en die op een natuurlijke manier willen werken aan hun mentale-emotionele-lichamelijke gezondheid en energie, zonder medicijnen. 

Zij doet dit vanuit een holistische benadering, namelijk de combinatie van (neuro)psychologie en Ayurveda. 

Ze is een gecertificeerde psycholoog (4 jarige bachelor psychologie, 2 jaar master neuropsychologie) en volgt momenteel nog de 4 jarige opleiding tot Ayurvedische practictioner BAMS, waarbij ze de 2 jarige opleiding tot Ayurvedische therapeut al heeft afgerond. Tevens heeft ze de opleiding Ayurvedische massage afgerond. In haar praktijk Conscious Mudi heeft ze al tientallen mensen succesvol mogen helpen met onder andere spijsverteringsklachten, zelfbeeld en moeilijke ouder kind relatie. 

Haar missie en visie is dat we als mens bewustere keuzes kunnen gaan maken voor onszelf, dat we dichter bij onszelf gaan komen, door te kunnen luisteren naar de innerlijke stem. Dat we zelfsturend worden, het vermogen hebben om ons gemakkelijk aan te kunnen passen aan de constante veranderingen zowel in als om ons heen. Dat we met veel innerlijke rust, zelfvertrouwen en tevredenheid door het leven kunnen gaan. Want wanneer ieder individu krachtig van binnenuit straalt, gaat de wereld met ons mee stralen. 

Note from Taylie

“Ik weet nu wat bij mij past en kan mijn lichaam zelf helen. Dat gun ik jou ook.”

Na veel vallen en opstaan, leef ik eindelijk vanuit wie ik ben en niet vanuit wie ik moet zijn. Opgegroeid in een aziatische cultuur waar het alleen maar draaide om prestaties. De energieke jonge dame veranderde in een onzekere perfectionist. Door een eetstoornis bleef mijn menstruatie uit, heb ik chronische darmproblemen (PDS) gekregen en de pijn werd met een pilletje bestreden. Naar mijn emotionele en mentale gesteldheid werd niet naar gevraagd. Door psychologie en ayurveda, heb ik geleerd te voelen wat ik nodig heb. Ik weet nu wat bij mij past en kan mijn lichaam zelf helen zonder medicatie. Dat gun ik jou ook.

Nu is het de tijd. De tijd om voor jezelf te gaan kiezen. Ik geloof in een holistische werkwijze waarbij jij als individu centraal staat. Geen standaard pil of behandeling. Maar advies op basis van wie jij bent en wat jouw lichaam nodig heeft. Het is mijn taak om jou mee te nemen in de reis van zelfontdekking en zelfcompassie. Aangeleerde gewoontes en overtuigingen af te schudden die voor een onbalans hebben gezorgd. Jou veerkrachtig maken, door jou terug te brengen naar je innerlijke wijsheid, zodat je keuzes kan gaan maken voor jezelf, voor een gezond en gelukkig leven.

Ik geloof in het zelfhelend vermogen van het lichaam en de kracht van de natuur. Je hoeft niet te wachten op een teken van buiten. Leer luisteren naar alle tekenen van binnen. Volg je innerlijke stem en ontdek jouw meest waardevolle medicijn voor een gezond en gelukkig leven. 

Ik help voornamelijk vrouwen met grote dromen en doelen, die dichter bij zichzelf willen komen en die op een natuurlijke manier willen werken aan hun mentale-emotionele-lichamelijke gezondheid en energie, zonder medicijnen. Dit doe ik aan de hand van de combinatie psychologie en Ayurveda. Vanuit een holistische benadering gaan we aan de slag met de klachten die momenteel ervaren worden. 

Classes from Taylie

Sign up for our
newsletter

This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.

    Join the mailing list

    This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.