Environment, Natural health

Water als bron van bewustwording

Ik heb een droom. Mijn droom is dat energiek vitaal water beschikbaar is voor alle mensen, dieren, en alles wat leeft op deze aarde. En dat iedereen er bewust voor kiest om op de juiste manier om te gaan met straling. Leven in een schone harmonieuze leefomgeving, dat wil jij toch ook?

Zuiver, puur en sprankelend water is van levensbelang voor de groei en ontwikkeling van alle levende wezens op aarde. Wij bestaan voor 70% uit water en moleculair gezien zelfs voor 99%. Als je nu weet dat we voor bijna 100% uit water bestaan, dan wil je toch alleen maar water drinken wat goed is voor je gezondheid én wat jou levensenergie geeft?

De kwaliteit van water verschilt enorm. Water heeft het vermogen om informatie in zich op te nemen en erop te reageren. Water reageert op vervuiling, straling en zelfs op onze eigen gedachten. Iedere gedachte die wij denken (zowel de negatieve als de positieve gedachte) heeft invloed op ons lichaam.

Water als bron van bewustwording

Oorspronkelijk water is licht, zuiver, sprankelend. Én heeft een heldere kristal structuur.

Water is een informatiedrager. Zie het als een radio die afgestemd is op verschillende frequenties. Water zoals de natuur het bedoeld heeft is zuiver, zonder negatieve frequenties van electrosmog etc.

Water heeft een connectie met ons licht. Onze oorsprong.

Ons water was ooit zo helder als een kristal, in verbinding met de zon, maan, planeten, aarde en de kosmos. Mensen konden via het schone water gemakkelijk in verbinding blijven met het heelal. De oervolkeren waren ook verbonden met de natuur en afgestemd op hun leefomgeving. Wij zijn dat in de Westerse wereld veelal kwijt geraakt en het is de bedoeling om de connectie met de aarde en de kosmos weer te maken.

Water ontspringt vanuit de bron van de aarde, waarbij het in aanraking is geweest met de gesteentes en edelstenen van de aarde. Via bergbeken wervelt het water spiraalsgewijs naar beneden en komt in contact met zonlicht en maanlicht. Deze combinatie maakt ons drinkwater licht, krachtig en zuiverend. De smaak is sprankelend, vol, rond en zacht.

In het heelal is veel water aanwezig. Het water op onze aarde komt uit het heelal. De oorsprong van leven ontstaat zeer waarschijnlijk vanuit water en licht.

Wij mensen bestaan voor 70% uit water en voor 99% uit watermoleculen, dat is meer dan een komkommer!

Wij zijn goddelijke wezens. En we zijn vergeten wie we zijn doordat we opgeslokt worden door alle materiële spullen en maatschappelijke verplichtingen.  We zijn de verbinding kwijt geraakt met de natuur. Met de natuurwezens. Met het onzichtbare. Met de goddelijke schepping.

Er is veel ruis. We worden naar buiten getrokken. Buiten onze kern. Er is een horizontale en een verticale verbinding. De horizontale verbinding is onze omgeving. De verticale verbinding is onze verbinding met de kosmos en de aarde.

Water is daarin de kristalheldere drager van het licht.

Ons potentieel komt door ons heen door met onszelf in verbinding te zijn. Van daaruit kunnen we scheppen. Vanuit ons unieke zijn. IK BEN.

Nu is de tijd om terug te keren naar wie we werkelijk zijn. Een goddelijk wezen, verbonden via het water met het licht, de aarde, de natuur en het grote geheel. Wij zijn lichtwezens.

In plaats van ons te richten op de buitenwereld, is het nu de tijd om onze aandacht te richten naar binnen. Naar de verbinding tussen hemel en aarde; de verticale as. Van hoofd naar hart en buik. In ons hart ervaren we liefde en een gevende energie. In onze buik zetelt onze Ik-kracht en daarmee begrenzen wij onszelf.

Water is de drager van de goddelijke energie. Het is ons ontvangstkanaal. Daarom is het zo belangrijk dat we vitaal water drinken!

Via het water wat wij drinken krijgen we de signalen door van ons potentieel. Hoe bewuster we zijn, hoe meer we de drang voelen om onze kwaliteiten op aarde te manifesteren en te laten zien. Zijn wie je echt bent. IK BEN.

Water moet weer licht, krachtig en zuiver zijn. Het is de oorsprong van ons wezen. Door ons leidingwater te vitaliseren met de UMH -vitalisator krijgt het water weer de oorspronkelijke kristallijne structuur en sprankeling terug.

Het drinken en gebruiken van gevitaliseerd water heeft vele voordelen voor onze lichamelijke en energetische gezondheid!

Op IKBENGezond.com vind je meer informatie over UMH watervitalisatoren en de volledig natuurgetrouwe werking daarvan.  Op gaiaaqua.nl vind je meer technische achtergrondinformatie.

Warme groet,

Rosmarijne Boontjes

Rosmarijne gaat binnenkort haar kennis delen via en les voor The School of Healing. Schrijf je in voor onze newsletter voor updates.

Sign up for our
newsletter

This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.

    Join the mailing list

    This way, you’ll be the first one to be informed on our upcoming class schedule, special offers and events. Additionally, you will receive extra features from our teachers. Thank you for joining this collective journey of empowerment.